De Jeugd Van Tegenwoordig

Speciaal voor trainees, young professionals en studenten hebben wij een op maat gemaakte workshop ontwikkeld om hen zo goed mogelijk voor te bereiden op de arbeidsmarkt. Tijdens deze dag ligt de focus op het organiseren van een leuke, leerzame en interactieve dag. Dit betreft een combinatie van theorie, praktijk en zelfstudie waarbij inzicht in de persoonlijke ontwikkeling centraal staat. We bieden inzicht in het historisch perspectief, kwaliteiten, drijfveren en talenten van de trainees. Vervolgens koppelen we deze aan kansrijke competenties voor de functies binnen de organisatie. Tot slot staan we stil bij de andere generaties op de werkvloer, omdat deze groep daar dagelijks mee te maken krijgt.

De vijf verschillende generaties op de werkvloer ervaren hun werk allen op hun eigen manier en hebben hierbij ook hun eigen behoeften. Gezamenlijk met de trainees geven we inzicht in deze generaties en onderzoeken we hoe zij (in de toekomst) het best met elkaar kunnen samenwerken. Het effect van deze workshop is dat de trainees in verbinding komen met elkaar en gezamenlijk van elkaars ervaringen kunnen leren. Uiteindelijk sluiten we de workshop af met een quiz, waarbij de trainees ook nog een leuke prijs kunnen winnen.

Wat krijg je als je de workshop afneemt?

Kennismakingsgesprek (welke uitdagingen zijn er?)
Een interactieve (digitale) workshop voor uw organisatie
Per deelnemer een individueel TMA rapport met talenten en kansrijke competenties die ontwikkeld kunnen worden (optioneel)
Een evaluatiegesprek (hoe kan het aanwezige talent verder groeien?)

Voordelen deze workshop

Meer inzicht in het eigen gedrag en competenties die kansrijk ontwikkeld kunnen worden
Concrete tips over samenwerking met verschillende generaties
Meer binding met de organisatie
Een traineeship met terugkomdag is aantrekkelijk voor het aantrekken van nieuw personeel.

Invulling van de workshop

Actueel thema

Inzicht in eigen drijfveren, talenten en generatie

Samenwerking met de verschillende generaties

Uitdagingen 

Generatiemanagement in de praktijk

Verbinding tussen generaties

Pubquiz

Concrete tips

Kosten

Onze workshop speciaal voor trainees, young professionals of trainees is de ideale mogelijkheid om deze groep zo goed mogelijk voor te bereiden op de arbeidsmarkt. De sessie wordt verzorgd door twee of drie trainers. Omdat elke organisatie anders is maken wij graag een voorstel op maat.

Whitepaper

Gratis whitepaper Generatiemanagement