Diego de Zwart

Diego doet alles met een glimlach en dat is ook precies wat hem typeert. Op zijn zeventiende begon hij in de sales, maar inmiddels heeft hij al ervaring opgedaan in rollen als coach, supervisor en talentmanager voor diverse werkgevers. Diego is altijd gefascineerd als het gaat om verandermanagement en het creëren van eigenaarschap bij de medewerkers voor een verandering. In zijn ogen maken de medewerkers altijd het verschil binnen de organisatie en met die insteek wil hij met EFI organisaties helpen groeien op dit gebied.

Master verandermanagement

Bachelor Bedrijfskunde

Lean Six Sigma Green Belt (IIBLC)

Scrum Master (PSM1)

Een echte netwerker

Woonachtig in Den Haag

Maakt overal vrienden (ongeacht de taal die ze spreken)

Brent van Huizen

Brent vindt de medewerkers binnen de organisatie het belangrijkst en vindt dat de medewerkers het verschil maken. In de afgelopen jaren bekleedde hij verschillende functies in de financiele dienstverlening en werkte hij ook als business consultant. Generatiemanagement is iets wat hem al langer interesseerde getuige het feit dat hij voor zijn masterthesis onderzoek deed naar de betrokkenheid van millennials tot de organisatie. Volgens Brent valt er bij veel organisaties nog een hoop te winnen op dit gebied. Hij staat graag als ‘verbinder’ tussen de medewerkers en het management om hier een verbeterslag in te maken.

Master Verandermanagement

Bachelor Commerciële Economie

Lean Six Sigma Green Belt

Motiveert en verbindt medewerkers

Woonachtig in Voorburg

Staat op zaterdag het liefst op een voetbalveld

Haalt graag zijn boodschappen in de bonus

Luuk van Benten

Luuk weet altijd precies waar het verbeterpotentieel voor een organisatie ligt. Ooit begonnen als callcentermedewerker, maar inmiddels jarenlange ervaring met diverse IT- en verbeterprojecten. Hij staat vooral bekend om zijn pragmatische blik op complexe organisatievraagstukken en kan hoofd- en bijzaken goed van elkaar onderscheiden. Als leidinggevende werkte hij met diverse generaties tegelijkertijd, wat hem ook de mogelijkheid gaf om zijn kennis op dit gebied steeds meer uit te breiden.

Bachelor Communicatie- en informatiewetenschappen

Lean Six Sigma Green Belt (IIBLC)

Scrum Master (PSM1)

Is in staat om bij iedere medewerker de juiste snaar te raken

Woonachtig in Leidschendam

Doet aan Braziliaans Jiu Jitsu (hij legt graag uit wat dat is)

Heeft menig website gebouwd

Whitepaper

Gratis whitepaper Generatiemanagement