Eye for Improvement​

In de afgelopen jaren merkten wij op dat de verschillende generaties het lastig vinden om met elkaar samen te werken binnen organisaties. Waar de medewerker van de ene generatie gewoon doet wat er wordt opgedragen kan daartegenover een medewerker zitten die liever meedenkt over oplossingen. In veel gevallen zorgt dit voor frictie binnen organisaties. Hiernaast vinden organisaties het lastig om de verschillende generaties op de werkvloer tevreden te houden en ze voor een langere tijd te binden. Daar komt nog eens bij dat de bestaande beleidsstructuren niet zijn ingericht om met verschillende leeftijdsgroepen om te gaan, omdat deze beleidsstructuren vaak zijn opgesteld door de oudere generaties. Daar komen wij in beeld. Wij willen organisaties helpen om de verschillende generaties met elkaar te verbinden. Dit doen wij door allereerst de processen en talenten binnen een organisatie in kaart te brengen. Met deze kennis komen wij gezamenlijk met uw medewerkers tot duurzame verbeteringen.

Diego de Zwart

Diego begon op 17-jarige leeftijd met een rol in de sales voor een financieel intermediair. In deze begin jaren ontwikkelde hij zich tot (financieel) sales expert en vervulde hij verschillende rollen als coach, supervisor en projectplanner. Na het afronden van zijn HBO studie Bedrijfskunde kwam hij in dienst bij Accenture waar hij zijn theoretische kennis kon verbinden met een praktische insteek op het doorvoeren van procesoptimalisaties. Hier leerde hij op projecten bij onder andere KLM en Transavia dat het essentieel is om de operationele medewerkers te betrekken in de besluitvorming om eigenaarschap te krijgen voor een oplossing en deze duurzaam te maken. Wanneer de medewerkers zich volledig achter een oplossing scharen omdat zij hier zelf een bijdrage aan hebben kunnen leveren zorgt dit automatisch voor meer motivatie bij het doorvoeren van deze oplossing. Gemotiveerde medewerkers maken immers altijd het verschil binnen een organisatie.

Dit was ook de basis voor zijn afstudeerscriptie, waarmee hij zijn Master uiteindelijk heeft behaald in Verandermanagement. Hierna heeft hij deze kennis mogen toepassen bij diverse grote organisaties als Rabobank, MN en Liander. Hij heeft verschillende opdrachten gedaan met betrekking tot procesoptimalisatie en talent- verandermanagement. Door zijn uiteenlopende ervaringen is hij goed in staat om organisaties en processen snel eigen te maken en hierdoor diverse knelpunten te verhelpen. Hij is constant op zoek naar zowel analytische als menselijke optimalisaties van uw operationele prestaties. Het benutten van talent binnen een organisatie staat echter stipt op één bij hem. Daarnaast is Diego een echte netwerker en zorgt hij voor het uitbreiden en in stand houden van onze klantrelaties.

Brent van Huizen

Brent begon in 2013 als salesmedewerker in de financiële dienstverlening en heeft in de afgelopen jaren verschillende rollen bekleed binnen deze branche. Zo werkte hij als financieel adviseur, teamleider klantcontactcentrum en project- en procesmanager. Daarnaast heeft hij door zijn ervaring als manager kwaliteit & privacy affiniteit met de beveiliging van informatiesystemen en is ook de AVG geen onbekend terrein. Door zijn dienstverband bij een grote arbodienst kon hij zich tevens verdiepen in personeelsbeleid, ziekteverzuim en talentmanagement binnen organisaties.

Brent studeerde Commerciële Economie aan de Haagse Hogeschool en behaalde vervolgens zijn master Beleid, Communicatie en Organisatie aan de VU in Amsterdam met de nadruk op Verandermanagement. Voor zijn master thesis deed hij kwalitatief onderzoek naar de betrokkenheid bij de organisatie van millennials met een 0-urencontract. Mede dankzij deze ervaringen is hij in staat om zijn kennis en affiniteit in te zetten om verbeter- en verandertrajecten te realiseren en het stukje generatiemanagement binnen organisaties te begeleiden. In zijn laatste rol als Business Consultant voor het NMi werkte hij voor de afdeling business development, waar hij in enkele maanden tijd een nieuwe afdeling opzette die zich bezighoudt met cyber security.

Luuk van Benten

Luuk is sinds 2008 werkzaam in de callcenter branche en sinds 2012 actief in de financiële dienstverlening. Hij heeft in die periode diverse functies bekleed. Naast zijn rollen als sales agent en teamleider KCC is hij ook projectleider geweest bij de implementatie van de AVG, een nieuw CRM systeem en een aantal callcenter softwarepakketten. Hij is in staat om overzicht te bewaren in complexe situaties en hoofd- van bijzaak te onderscheiden.

Luuk heeft communicatie- en informatiewetenschappen gestudeerd aan de Universiteit van Utrecht. Luuk staat vooral bekend om zijn pragmatische blik op organisatievraagstukken en is in staat om snel te schakelen tijdens uiteenlopende (verander)trajecten binnen organisaties. Hij kan goed de vertaalslag maken tussen de wensen vanuit de business naar de mogelijkheden op IT gebied. Daarnaast heeft Luuk tijdens zijn leidinggevende periode met veel verschillende generaties samengewerkt. Dit heeft hem doen inzien hoeveel verschil er is tussen de behoeften van verschillende generaties. Bepaalde processen kunnen voor de ene generatie als ‘energiebooster’ werken maar voor paniek zorgen bij een andere generatie. Luuk vindt het een uitdaging om hierin de juiste balans te vinden. Momenteel ondersteunt hij organisaties bij hun online zichtbaarheid en de digitalisering van de processen.

Whitepaper

Gratis whitepaper Generatiemanagement