Verfrissend

Doordat wij nog niet heel lang geleden uit de schoolbanken zijn gekomen kijken wij met een verfrissende blik naar uw organisatie. Echter hebben wij in de afgelopen jaren wel de praktische kennis opgedaan vanuit meerdere consultancyfuncties, waardoor wij gewend zijn om organisaties verder te helpen met complexe vraagstukken.

Kosten

Bij ons betaalt u voor de oplossing. Omdat wij geen grote organisatie zijn, hoeft u niet voor de partners in de skybox te betalen. U mag ons uiteraard wél uitnodigen.

Motivatie

EFI zal zich op een enthousiaste manier maximaal inspannen. Wij zijn een jonge organisatie die een bijdrage willen leveren aan onze ideale wereld. Omdat wij een kleine organisatie zijn en het werk zelf uitvoeren verzekeren wij u van kwaliteit. Wij kunnen ons namelijk geen ontevreden klant permitteren.

Vertrouwen

Vertrouwen is het fundament van iedere succesvolle samenwerking. Omdat wij graag tussen de medewerkers staan is de drempel voor hen lager om met ons in gesprek te gaan. Daarnaast beschikken wij allen over goede sociale vaardigheden en een gezonde dosis humor.

Whitepaper

Gratis whitepaper Generatiemanagement